skip to Main Content
Winnaar Hyundai Tucson Actie !

Autobedrijf Deinum zet winnaar van Hyundai Tucson-actie in schijnwerpers

De nieuwe Hyundai Tucson is hot. Ook bij Autobedrijf Deinum stond de showroom in het teken van de introductie van de Hyundai Tucson. Iedereen die tot 11 september een proefrit kwam maken kon ook nog eens kans maken op de TomTom Bandit – een geavanceerde actie video camera.

Dhr. Van Bergen was de gelukkige winnaar die de actie-camera in ontvangst mocht nemen. De heer Van Bergen uit Venlo was natuurlijk dolgelukkig met zijn prijs.

Klanten konden de proefrit met de nieuwe Hyundai Tucson van een extra dimensie voorzien door hun belevenis met de TomTom Actie-camera te filmen. Wie de video vervolgens deelde op sociale media via de actiewebsite www.shakethetucson.nl kon de super actiecamera winnen. De kans op de camera was er overigens ook wanneer een ‘gewone’ proefrit werd gemaakt.

Fantastische belevenis

En dat heeft dhr. Van Bergen gedaan. “Ik ben ongelooflijk blij met deze prijs. De proefrit met de nieuwe Hyundai Tucson was al vanaf de eerste minuut een beleving. Ik had alleen nooit verwacht dat deze proefrit mij ook nog een keer zo’n geweldige prijs zou opleveren”.

Dhr. Van Bergen is inmiddels in het bezit van een mooie nieuwe Hyundai Tucson 1.6 GDi Comfort, waarmee wij dhr. Van Bergen heel veel rijplezier mee toewensen.

Back To Top