skip to Main Content

SUZUKI S-CROSS ACTIEMODEL

Ontdek de S-Cross: de veelzijdige crossover. Met luxe elementen en extra veel comfort zoals een groot schuif-kanteldak. De betrouwbare S-Cross biedt behalve veel ruimte genoeg trekkracht en een sterke, maar zuinige boosterjetmotor. De compleet uitgeruste S-Cross 1.0 Select- en Stijl-uitvoeringen zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Er is al een S-Cross Select leverbaar voor de Super Prijs van € 24.799,-. Maar wees er snel bij, want op = op. Bekijk hier de voorwaarden.

Bereken hier uw inruilwaarde of vraag een proefrit aan met de Suzuki S-Cross.

SUZUKI VITARA ACTIEMODEL

De Vitara is de Japanse SUV die je nooit in de steek laat en alles in huis heeft. Die zich thuis voelt op elk terrein en lekker voordelig is om te rijden. De compleet uitgeruste Vitara 1.0 Select- en Stijl-uitvoeringen zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Er is al een Vitara Select leverbaar voor de Super Prijs van € 23.999,-. Maar wees er snel bij, want op = op. Bekijk hier de voorwaarden.

Bereken hier uw inruilwaarde of vraag een proefrit aan met de Suzuki Vitara.

SUZUKI VITARA & S-CROSS INRUILACTIE

Als je nu een nieuwe Vitara 1.4 Boosterjet of een S-Cross 1.4 Boosterjet koopt, ontvang je tijdelijk € 2.000,- inruilvoordeel op je huidige auto. Dit uitzonderlijk scherpe inruilaanbod geldt alleen op voorraadmodellen, dus wees er snel bij!

Bekijk de actievoorwaarden.

Een Suzuki is dynamisch en speels om te rijden door zijn lage gewicht en directe besturing. Zo ontdekte vier redactie-teams de “fun to drive”factoir van de Swift

Standaard alle technologie die je echt nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

Aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. Zo valt de Ignis op met zijn karakteristieke design én biedt deze Ultra Compact SUV verrassend veel binnen ruimte.

Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki’s zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan dat bij de Suzuki-dealer professioneel en voordelig.

Er is altijd een dealer in de buurt die persoonlijk voor u klaar staat. Vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service.

Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel: ruil je huidige auto in voor een scherp aanbod.

Back To Top