whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross: ruime, veelzijdige gezinsauto of zakenauto

Maak kennis met de Suzuki S-Cross, een ruime en veelzijdige gezins- en zakenauto en ontdek zijn vele mogelijkheden! Op motorisch gebied is de Suzuki S-Cross voorzien van een 1.4 Boosterjet met 48V Smart Hybride techniek met 129 pk. Zo is er keuze tussen tweewielaandrijving (2WD) en het AllGrip 4WD-systeem (optie vanaf de Select) voor optimale grip en veiligheid. Of wat te denken van het panoramische schuif-/kanteldak wat standaard is op de Style uitvoering. Bovendien is de S-Cross voorzien van een scala aan veiligheidsvoorzieningen van zeer hoog niveau.

30_content_image_158867469519209

4 goede redenen:

  • Panoramisch schuif-/kanteldak
  • 430 liter bagageruimte: grootste
    in zijn klasse
  • Optie: AllGrip 4WD-systeem
  • Veiligheid: Euro NCAP 5 sterren


Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 25.100,-

Private lease vanaf €399,- per maand

Het beste van twee werelden
De S-Cross maakt rijden geweldig. Want hij vertegenwoordigt het beste van twee werelden. Stijlvol en representatief, en tegelijkertijd sportief en krachtig. Een ruime, stoere en veelzijdige gezinsauto die ook in een zakelijke omgeving uitstekend tot zijn recht komt. Van de S-Cross zijn drie uitvoeringen leverbaar: de Comfort, de Select en de Style. Uitvoeringen die voor ieder wat wils bieden.

Geniet van zon en frisse lucht
Het grote schuif-/kanteldak geeft het interieur van de nieuwe Suzuki S-Cross een nog royaler ruimtegevoel. Het schuif-/kanteldak is op verschillende posities te openen en reikt verder dan de voorste en achterste zitplaatsen. De opening heeft een lengte van 560 mm: het grootste in zijn klasse. Kinderen op de achterbank zullen genieten van het geweldige vrije uitzicht naar boven!

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website