skip to Main Content

Wist u dat:

  • Autobedrijf Deinum de aangewezen partner is voor schadeherstel?
  • U niet verplicht bent naar het schadeherstelbedrijf te gaan die uw verzekering adviseert?
  • U ook bij ons terecht kunt als u verzekerd bent bij Schadegarant?
  • Wij denken altijd in het voordeel van de klant.

Naast onderhoud aan uw auto, zijn wij ook bij schade de aangewezen partner voor u. Daarom willen wij graag onze schadespecialist aan u voorstellen. Dat is René Jacobs. René verzorgt de gehele afhandeling van uw schade bij Autobedrijf Deinum.

René is gecertificeerd in Audatex, het programma voor schadecalculatie. Hij regelt de gehele begeleiding in het schadeproces. Hierbij moet u denken aan schademelding, schade expertise, schaderegeling, het daadwerkelijke schadeherstel en schadegarantie.

Het schadeproces bestaat uit een aantal trajecten.

  • Het begint natuurlijk bij het vervelende feit dat er schade ontstaan is aan uw auto. Indien er sprake is van een tegenpartij, dient u altijd eerst samen het schadeformulier in te vullen. Mocht u een mobiele telefoon met camera bij de hand hebben, is het raadzaam om foto’s te maken van de schade. Als de auto niet meer kan rijden, kunt u altijd de hulpdienst bellen die op uw groene kaart vermeld staat. Zij zullen uw auto op komen halen. Geef hierbij aan dat de auto naar Autobedrijf Deinum afgesleept kan worden.
  • Indien u nog wel kunt rijden met de auto, adviseren wij u om zo snel mogelijk met de auto naar ons toe te komen. Hier helpen we u, indien nodig, met het invullen van het schadeformulier en er zal contact opgenomen worden met de verzekering om de schade te melden. Er zal direct een schadeafspraak gemaakt worden voor het herstellen van de schade. Als het niet meer veilig is om met uw auto verder te rijden, krijgt u direct een vervangende auto mee. Vervangend vervoer is in geval van schade bij Autobedrijf Deinum in de meeste gevallen* gratis.
  • René zal vervolgens de schadecalculatie maken en deze indienen bij de verzekeringsmaatschappij. De schade zal hersteld worden volgens de door de verzekering goedgekeurde calculatie.
  • Als de auto klaar is, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden, zodat u zo snel mogelijk weer in uw eigen, vertrouwde auto kan rijden. Om u, als klant te ontlasten verzorg René de complete afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. U heeft er geen omkijken meer naar.

Bent u goed verzekerd?
Met de verschillende autoverzekeringen die wij aanbieden kunnen wij uw autoverzekering met veel voordelen tegen een uitzonderlijk scherpe premie aanbieden. Dit geldt voor alle merken.

Zo biedt Hyundai vijf jaar nieuwwaardedekking bij aanschaf van een nieuwe auto. Suzuki heeft een soepele acceptatie voor rijders in de leeftijd 70+. Bij Mitsubishi heeft u een ongelimiteerde dekking voor audio- en navigatieapparatuur.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs. Wij maken met alle plezier een vrijblijvende verzekerings offerte voor u.

 

*Indien het een verhaalschade betreft zullen de kosten van de vervangende auto ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij.

Back To Top