skip to Main Content

Onderhoud Hyundai

Superservice menu
Als erkend Hyundai reparateur volgen wij voor het onderhoud van alle Hyundai modellen het aangegeven schema op Super Service Menu. In dit menu, welke is voorgeschreven door de importeur van Hyundai, Greenib Car, wordt naar gelang de leeftijd en de gereden kilometers van de auto aangegeven welk onderhoud de auto op dat moment nodig heeft. Bovendien worden hier vaste tarieven voor gehanteerd, zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent.

5 Jaar driedubbele Hyundai garantie
Als je zelf gelooft dat alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is, dan is het garanderen van deze kwaliteit niets meer dan een logische stap. Daarom bent u bij Hyundai verzekerd van:

 • 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
 • 5 Jaar Mobiliteitsgarantie (in heel Europa hulp bij pech onderweg)
 • 5 Jaar voertuiginspectie door uw Hyundai dealer

De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht hoeveel kilometers.

Geen kilometerbeperking, geen uitzonderingen
Zoveel garantie ziet u maar zelden. En wat onze garantie uniek maakt is dat er geen kilometerbeperking aan is gekoppeld en het geen uitzonderingen kent. De garantie geldt op productie- en fabricagefouten van bumper tot bumper. Dat is pas zekerheid

Hyundai Mobiliteits Garantie
Met Hyundai mobiliteitsgarantie bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer u stilstaat met pech onderweg en zelfs voor uw eigen deur. In geval van pech in binnen- en buitenland zorgt Hyundai Mobiliteits Service voor een hulpdienst om u ter plekke te helpen. Wanneer het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, regelt Hyundai Mobiliteits Service dat de auto waar mogelijk naar de dichtstbijzijnde Hyundai erkend reparateur wordt getransporteerd.

Uw mobiliteit gegarandeerd:

 • Hulp in binnen- en buitenland en ook op uw huisadres
 • Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Snelle hulp bij pech, of
 • Gratis vervangend vervoer, of
 • Hotelovernachting, of (openbaar) Vervoer naar huis of eindbestemming

Deze Hyundai Mobiliteits Garantie kunt u bij ons, als erkend Hyundai reparateur, gratis afsluiten in combinatie met een onderhoudsbeurt

Verlengde garantie
Wanneer uw Hyundai 5 jaar wordt, heeft u de unieke mogelijkheid om een einde garantie-check te laten doen. Deze check houdt in dat u nog binnen de garantieperiode eventuele defecten (die binnen de garantie vallen) kunt laten repareren zonder eigen kosten. Wanneer u de einde garantie-check in combinatie met een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, is deze tevens geheel gratis!

Daarnaast kunnen wij u nu verlengde garantie aanbieden. Hiermee wordt de garantieperiode verlengd en heeft u de zekerheid van reparatie bij defecten die onder de fabrieksgarantie vallen.
Met Hyundai Verlengde Garantie bent u ervan verzekerd dat een mankement dan gratis, snel en vakkundig wordt verholpen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend. Uiteraard dient u uw Hyundai ook volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Voor modellen met 3 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 tot 48 maanden extra garantie. Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. De garantieperiode kan dus oplopen tot 7 jaar. Tevens wordt hiermee de mobiliteitsgarantie verlengd door gehéél Europa. Deze verlengde garantie moet echter wel 1 maand voor de datum dat de fabrieksgarantie verstreken is (datum deel 1) afgesloten worden.

Dit zijn 2 unieke kansen voor u om veel geld te besparen! Als u geïnteresseerd bent in deze aanbieding, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 077-3820000, keuze 1 of via onze website www.deinumvenlo.nl.

Wist u dat:

 • U bij Hyundai ook een doorlopende reisverzekering kan afsluiten?
 • De Hyundai Autoverzekering uitstekende voorwaarden biedt tegen een aantrekkelijke premie?
 • Wij een sterretje in uw voorruit in een mum van tijd kunnen herstellen?

Klik hier voor meer informatie omtrent de reisverzekering en doe direct een premie-berekening.

Onderhoud Mitsubishi

Mitsubishi Service Tarieven
Niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. Deze onzichtbare meerwaarde noemt Mitsubishi Mobiel+. Dit is het Mitsubishi-label voor alle die vallen onder de drie pijlers: Onderhoud, Services en Privileges.

Regelmatig onderhoud staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier. Als erkend Mitsubishi reparateur hanteren wij de voorgeschreven Mitsubishi Service Tarieven. Zo krijgt uw auto precies het onderhoud dat het op dat moment nodig heeft en weet u bovendien van te voren wat de kosten hiervoor zullen zijn. Voor informatie hierover verwijzen wij u naar de website van Mitsubishi Motors Nederland of u kunt contact opnemen met een van onze medewerkers aan de receptie.

Mitsubishi Mobiliteits Service
Iedere Mitsubishi is gemaakt om te blijven rijden. Maar mocht u desondanks toch een keer stil komen te staan, dan helpt Mitsubishi u altijd weer op weg. Binnen de fabrieksgarantie van 3 jaar bent u automatisch verzekerd van hulp bij pech onderweg. Is uw auto ouder dan 3 jaar, dan heeft u nog steeds recht op gratis Mitsubishi Mobiliteits Service mits uw auto wordt onderhouden door een erkend Mitsubishi-dealer. Hiermee bent u na ieder periodiek onderhoud een jaar lang kosteloos verzekerd van hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer
077-3820000, of via onze website www.deinumvenlo.nl.

Verlengde garantie
Is uw fabrieksgarantie nog niet verlopen en wilt u hierna nog zorgeloos blijven genieten, dan kunt u tot 70.000 kilometer instappen voor Verlangde Garantie van 12 of 24 maanden. Onvoorziene reparatiekosten komen dan niet voor uw rekening. Mitsubishi biedt u de Verlengde Garantie aan in samenwerking met CarGarantie. Deze garantie geldt in heel Europa. Wanneer u er over nadenkt om uw auto te verkopen is het handig om te weten dat de Verlengde Garantie overdraagbaar is. Voor meer informatie en de verschillende tarieven kunt u terecht bij een van onze medewerkers van de receptie, wij adviseren u graag.

Onderhoud Suzuki

VOS Systeem
Als erkend Suzuki reparateur volgen wij, voor het onderhoud van Suzuki’s, het VOS systeem. VOS staat voor het Suzuki Voordelig Onderhouds Systeem. Binnen een VOS-onderhoudsbeurt vallen standaard werkzaamheden zoals bijvoorbeeld olie verversen en vervanging van de oliefilter. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto of het aantal gereden kilometers geeft het Voordelig Onderhouds Systeem exact aan wanneer welke werkzaamheden nodig zijn.

Download hier het VOS-onderhoudsschema voor uw Suzuki.

Gratis Suzuki Mobiliteit Service bij iedere VOS-onderhoudsbeurt.
Het laatste waar u aan moet denken is met de auto langs de weg stil komen te staan. Gelukkig verleent Suzuki op iedere nieuwe auto drie jaar Suzuki Mobiliteit Service. En wie zijn oudere auto door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden, kan eveneens profiteren van extra Suzuki Mobiliteit Service. De voordelen op een rijtje:

 • Gratis hulp onderweg, in heel Europa
 • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar
 • In Suzuki gespecialiseerde monteurs voeren reparatie uit
 • Ook voor auto’s ouder dan drie jaar
 • U hebt nooit meer een andere hulpdienst nodig (daarmee bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag)

Als het niet mogelijk is de reparatie binnen een dag uit te voeren, zorgt Mobiliteit Service voor vervangend vervoer, eventueel een hotelovernachting, een vergoeding van eventuele kosten voor openbaar vervoer en een vergoeding voor eventuele kosten van verzending van onderdelen.

Back To Top