skip to Main Content

De nieuwe Mitsubishi Space Star: Bijzonder compleet

De nieuwe Space Star behoort tot de meest complete auto’s in zijn klasse. Ook langere bestuurders vinden eenvoudig hun ideale zitpositie dankzij het in hoogte verstelbare stuurwiel en de meervoudig verstelbare bestuurdersstoel.
De slimme Mitsubishi is standaard voorzien van elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, en met state-of-the-art veiligheidsvoorzieningen zoals Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD, Brake Assist, Hill Start Assist, Emergency Stop Signal System (ESS) en SRS front- Zij- en gordijn-airbags.
Het fraai afgewerkte multifunctionele stuurwiel ademt luxe en de instrumenten bieden in één oogopslag alle gewenste informatie. De Mitsubishi Space Star is leverbaar met de meest moderne sustemen, zoals het nieuwe Mitsubishi Global navigatiesysteem en een DAB+ Tuner.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 12.990,-

Private lease vanaf €209,- per maand

5 Goede redenen:

  • Krachtig en stijlvol design
  • Ruim van binnen, compact van buiten
  • Plaats voor 5 volwassenen
  • Pittige prestaties, vlotte rijeigenschappen
  • Zuinig, gemiddeld 1 op 25, met een lage CO2 uitstoot

DESIGN

De nieuwe Space Star valt direct op door zijn strakke design. Karakteristiek zijn de sportief geprofileerde motorkap en voor- en achterbumper, met krachtige lijnen door doorlopen over de flanken. De Xenon koplampen met LED stadslicht* versterken zijn dynamische uitstraling, net als de fraaie LED-achterlichtunits*.
De stijlvolle chromen accenten benadrukken zijn krachtige front aangevuld met nieuwe velgen met een dynamisch design. De nieuwe Space Star oogt in elk opzicht volwassener en dit geldt ook voor het interieur; een fraai afgewerkt dashboard, multifunctioneel stuurwiel en comfortabele zitplaatsen voor 5 volwassenen.

* Afhankelijk van gekozen uitvoering

COMFORT

Meer comfort door zijn hoogwaardige uitrusting, het uitstekende zicht op het verkeer en de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteunen. De automatische airco* zorgt voor een constante, aangename temperatuur en een prettig klimaat in de auto.

* Afhankelijk van gekozen uitvoering

SpaceStar_COMFORT_hoofdplaat

SpaceStar_CLEARTEC_hoofdplaat

CLEARTEC

De ClearTec-uitvoeringen hebben van de Space Star een bijzonder lage CO2-uitstoot. Zo laag zelfs, dat het de Space Star tot één van de zuinigste auto’s in zijn klasse maakt. Iets wat perfect aansluit op de milieuvriendelijke visie van Mitsubishi Motors.

PITTIGE PRESTATIES

De prestaties van de nieuwe Space Star zijn zoals je van elke Mitsubishi mag verwachten: krachtig bij een laag brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot. Net als bij zijn voorganger, is een gemiddeld verbruik van 1 op 25 haalbaar dankzij innovatieve technologie van de ClearTec 1.0 benzinemotor.

Samen met de handgeschakelde 5-versnellingsbak ef CVT-automaat zorgen de 1.0 en 1.2 benzinemotoren voor uitstekende prestaties onder alle omstandigheden bij een vriendelijk brandstofverbruik, mede door het lage gewicht en de uitstekende Cw-waarde. Het verbeterde onderstel draagt bij aan zijn vlotte rijeigenschappen, ondersteund door elektronische veiligheidssystemen. De nieuwe Space Star is de optelsom van prestaties, veiligheid en rijcomfort.

PRODUCT_DETAIL_performance

SpaceStar_VEILIGHEID_hoofdplaat

VEILIGHEID

Standaard is elke Space Star uitgerust met een zeer uitgebreid veiligheidspakket. De compacte Mitsubishi is voorzien van State-of-the-Art veiligheidssystemen zoals Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS-remsysteem met EBD (Eelektronische remkrachtverdeling), Brake Assist, Hill Start Assist en Emergency Stop Signal System (ESS), dat bij een noodstop automatisch de alarmlichten inschakelt en maar liefst 6 Airbags, (front- zij- en gordijnairbags).

Back To Top