skip to Main Content
Introductie Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross 15 & 16 December!

Krachtig design, sterke motor en geavanceerde veiligheidssystemen

Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross bij Autobedrijf Deinum in Venlo

De volledig nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross wordt in het weekend van 15 en 16 december a.s. op feestelijke wijze geïntroduceerd bij Autobedrijf Deinum in Venlo. Alle details op het gebied van design, prestaties en uitrusting zijn dan uitgebreid te ontdekken.

“De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe en karaktervolle SUV. Het model wordt gekenmerkt door zijn dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting”.

Krachtig

De compacte SUV heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de Eclipse Cross niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving.

Veilig

Talrijke geavanceerde veiligheidssystemen zorgen daarbij voor een comfortabele en zorgeloze rit. Denk aan Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation. Ook zeven airbags, automatisch grootlicht, cruisecontrol en een achteruitrijcamera behoren tot de standaarduitrusting. Als beloning voor de vele inspanningen op het gebied van veiligheid ontving de Eclipse Cross de maximale score van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtest.

Introductieweekend

De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross beginnen bij € 28.990,-. Een zeer aantrekkelijke prijsstelling gezien de royale standaarduitrusting, het veiligheidsniveau, de prestaties en de vele slimme details. Ontdek het zelf tijdens het feestelijke introductieweekend op vrijdag 15 en zaterdag 16 december a.s. Mis het niet!

 

Onze openingstijden:
vrijdag 15 december van 09.00 uur tot 18.00 uur & zaterdag 16 december van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Back To Top