skip to Main Content

De Mitsubishi ASX: De meest vooruitstrevende Crossover

De Mitsubishi ASX is veelzijdig en op maat gemaakt om aan alle eisen van het leven te voldoen. Compact voor in de stad, avontuurlijk om erop uit te trekken én stijlvol om altijd en overal perfect voor de dag te komen. Hele zuinige auto Een laag verbruik in combinatie met indrukwekkende rijprestaties. Dankzij het ClearTec principe beschikt elke ASX over tal van slimme vondsten om verbruik en uitstoot tot het minimale te beperken. Zo is bijvoorbeeld elke ASX uitgerust met AS&G (Auto Stop & Go). Met dit systeem slaat de motor automatisch af als u stopt, en razendsnel weer aan als u de versnelling inschakelt.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 26.490,-

Private lease vanaf €389,- per maand

5 Goede redenen:

  • Veelzijdig genieten
  • Soepel weggedrag en perfecte controle
  • Natuurlijke omgeving
  • 5 sterren Euro NCAP veiligheid
  • Duurzaam reizen

DYNAMISCH DESIGN

Het dynamische design van de ASX straalt kracht en verfijning uit. Het stijlvolle nieuwe ‘Dynamic Shield’-front verraadt zijn sportieve prestaties, gecombineerd met een aangename veiligheidsbeleving

COMFORT

Na alle inspanningen om de ASX de ideale afmetingen te geven voor actief rijplezier, zult u zich verbazen over alle ruimte en comfort die u en uw passagiers in het interieur aantreffen.

product-details-comfort

ASX_CLEARTEC_hoofdplaat_v2

CLEARTEC

Het Auto Stop & Go-systeem (AS&G) schakelt de motor automatisch uit zodra u de transmissie in neutraal zet en de voet van het koppelingspedaal hebt gehaald. De motor start automatisch weer zodra u de koppeling intrapt en een versnelling inschakelt. Een schakelindicator op de multi-colour LCD-informatiedisplay toont het juiste schakelmoment onder de huidige rijomstandigheden.

PRESTATIES

De Mitsubishi ASX is leverbaar met de zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 117 pk / 86 kW en een CO2-uitstoot van 133 g/km. De acceleratie van 0 naar 100 km/uur vergt slechts 11,4 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt 5,8 l/100 km. U kunt ook kiezen voor de 1.8 DI-D MIVEC turbomotor. Die heeft een vermogen van 116 pk / 85 kW, accelereert van 0 naar 100 km/uur in 10,2 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt slechts 4,8 l/100 km.

product-details-per

product-details-safety

VEILIGHEID

Om de bestuurder en zijn passagiers optimale bescherming te bieden en om de auto stabiel en onder controle te houden, is de Mitsubishi ASX standaard uitgerust met zeven airbags, ABS met EBD, Active Stability and Traction Control (ASTC) en Hill Start Assist (HSA).

Back To Top