whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi PHEV: De eerste hybride Family-Crossover

De Outlander PHEV is de eerste hybride Family-Crossover is de ideale mix van elektrisch rijden en het gebruiksgemak van een ruime gezinsauto. Deze zeer complete auto heeft een trekvermogen van 1.500 kg, vierwielaandrijving en een gecombineerde actieradius van 600 kilometer.

30_content_image_158867469519209

4 goede redenen:

  • Elektrisch rijden met een unieke meerwaarde
  • Technologie voor optimale controle
  • Ruim en comfortabel
  • 5 sterren Euro NCAP veiligheid


Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 35.990,-

Private lease vanaf €529,- per maand

Design
De Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste Plug-in Hybrid crossover ter wereld. Een SUV in hart en nieren, met standaard vierwielaandrijving, automatische transmissie en een hoge zitpositie. Natuurlijk biedt de auto u ook alle voordelen van elektrisch rijden.

Comfort
Stap in het comfortabele interieur, waar het rijplezier verder wordt vergroot door de royale beenruimte, de sportieve meters en de stilte tijdens de rit. U kunt de achterbank volledig neerklappen, maar ook in ongelijke delen (60:40). De grote, overzichtelijke 4,2-inch lcd-kleurendisplay toont de diverse PHEV-functies: onder meer het energieniveau van het accupakket, de Drive-modus en de energiestroom.

Prestaties
De twee elektromotoren worden gevoed door een pakket van lithium-ion-accu’s van 300 volt en een capaciteit van 13,8 KWh. De nieuwe 2,4-liter benzinemotor (99 kW) en de elektromotor vóór (60kW) en achter (70kW) zorgen voor een gecombineerd vermogen van 240pk. In de EV Drive-mode is het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot 0. Deze aandrijfstand is stil, schoon en krachtig.

Geavanceerde Technologie
Mitsubishi Motors versterkt met de nieuwe generatie PHEV zijn leidinggevende rol op het gebied van plug-in hybride aandrijving.

Veiligheid
De Mitsubishi Outlander PHEV is uitgerust met doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen om u optimale bescherming te bieden. De crossover is standaard voorzien van zeven SRS-airbags. Geavanceerde elektronica biedt u nog meer veiligheid. Het nieuwe detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en grijpt zo nodig preventief in door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website