whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander: daar kunt u altijd op aan

De Outlander staat voor het moderne genieten en is op alle fronten een hoogpresteerder. Een krachtpatser, maar dan wel één met oog voor schoonheid en details. Of het nu gaat om trekkracht, veiligheid of zuinigheid.

Ruimte voor alles en iedereen
De Outlander biedt plaats aan maar liefst 7 personen. Dus heeft u een grote familie of veel vrienden? Dat is geen probleem in de Outlander. U heeft alle ruimte voor u en uw passagiers. Gaat u op vakantie of heeft u veel te vervoeren, dan is de tweede en derde zitrij flexibel in te delen. Zo creëert u in een handomdraai nog meer bergruimte.

30_content_image_158867469519209

5 goede redenen:

 • Vernieuwd rijplezier
 • Comfortabele 7-zitter
 • Toonaangevend verbruik en
  aandacht voor het milieu
 • 5 sterren Euro NCAP veiligheid
 • Hoogstaande kwaliteit en volop ruimte


Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 40.990

Private lease vanaf €599,- per maand

Eco drive
De Mitsubishi Outlander ontziet het milieu. De Outlander overtreft zelfs de verwachtingen als het aankomt op milieuvriendelijkheid. De MIVEC-benzinemotor en de DI-D dieselmotor blinken uit door hun prestaties, ook door het gunstige brandstofverbruik en de geringe emissie.

Comfort
Het rijcomfort van de nieuwe Outlander voldoet aan de hoogste verwachtingen. Krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel vormen hiervan de basis. Het comfort wordt verder verhoogd door de vernieuwde stoelen en dankzij de verbeterde geluidsisolatie levert de Outlander zijn uitstekende prestaties in alle rust voor de inzittenden.

Prestaties
Mitsubishi biedt voor de Outlander een 2,0-liter MIVEC-benzinemotor. De 2,0-liter MIVEC-motor is stil en zuinig en levert een maximumvermogen van 150 pk / 110 kW en een maximumkoppel van 195 Nm.

Premium quality
De Mitsubishi Outlander trakteert alle inzittenden op comfort en een perfect afgewerkt interieur met kwalitatief hoogwaardige materialen inclusief lederen bekleding. Zelfs de langste ritten zijn niet vermoeiend dankzij de royale binnenruimte, de goede geluidsisolatie en de comfortabele zitplaatsen. Er is plek voor maximaal zeven inzittenden.

Veiligheid
De Outlander is uitgerust met doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen om u optimale bescherming te bieden. De crossover is standaard voorzien van zeven SRS-airbags. Geavanceerde elektronica biedt u nog meer veiligheid. Het nieuwe detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en grijpt zo nodig preventief in door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.

next.svg
 • footer_phone.png
 • footer_mail.png
 • footer_map.png
 • footer_whatsaap.png