whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mitsubishi Eclipse Cross

Inspirerend en onderscheidend

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is een compleet nieuwe, compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. Zijn beproefde Super-All-Wheel-Control technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige en plezierige rijervaring. Scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi’s nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt.

 

5 goede redenen:

  • Inspirerend en onderscheidend
  • PHEV met 45 km elektrische actieradius
  • Opvallend van buiten
  • Verfijnd van binnen
  • Uitdagend en slim


Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 39.990,-.

Private lease vanaf €589,- per maand

Opvallend van buiten
Een sprinter die op het moment staat om uit de startblokken te schieten, dat beeld roept het design van de Eclipse Cross PHEV op. Deze atletische uitstraling wordt versterkt door de stoere, zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. De koplampen en achterlichtunits hebben een high-tech en functioneel ontwerp. De Eclipse Cross PHEV beschikt over een dubbel panoramadak dat geopend kan worden en is voorzien van blindering, enkel leverbaar op de Instyle.

Verfijnd van binnen
In het interieur creëert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. Het Smartphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit, terwijl het kleuren head-up display de belangrijkste informatie in het gezichtsveld van de bestuurder toont. Ook via spraak kunnen functies en apps worden aangestuurd.

Prestaties
De Mitsubishi Eclipse Cross is uitgerust met een pittige 2.4 benzine-motor ( 98 pk ) en een elektromotor op de vooras ( 82 pk ) en één op de achteras ( 95 pk ). Deze 2 elektromotoren worden gevoed door een pakket van Lithium-Ion accu's van 300 Volt en een capaciteit van 13,8 kWh. Met dit accupakket heeft u een elektrische actieradius van 45km. De Eclipse Cross PHEV heeft een trekgewicht van 1.500 kg.

Uitdagend en slim
Innovatieve technieken waken over de veiligheid van alle inzittenden. Het Lane Departure Warning systeem maakt de bestuurder erop attent wanneer de auto buiten de rijbaan dreigt te raken. Blind Spot Warning werkt samen met het Lane Change Assist en Rear Cross Traffic Alert systeem en waarschuwt wanneer voertuigen van de zij- en achterkant naderen en helpt de bestuurder bij het achteruitrijden en veranderen van rijbaan.

Rear Cross Traffic Alert waarschuwt daarbij ook voor voetgangers.

De Eclipse Cross PHEV is standaard uitgerust met Forward Collision Mitigation (FCM), een noodstopsysteem dat de bestuurder helpt om kop-staartbotsingen te voorkomen.

Adaptive Cruise Control brengt de auto tot stilstand wanneer een voorganger vaart mindert of zelfs stopt. Een aanraking van het gaspedaal zet de auto dan weer in beweging.

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website