skip to Main Content

Begin 2020 in de showroom: De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Hyundai i10? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe i10 bekendgemaakt.

De rijk uitgeruste nieuwkomer in de klasse van de compacte auto’s is er al vanaf € 12.995,-.
Benieuwd naar alle prijzen? Klik hier voor alle prijzen en uitrustingen.

De nieuwe Hyundai i10 is er in drie verschillende uitvoeringen: i-Drive, Comfort en Premium. Daarnaast kun je kiezen voor het Smart Pack (meerprijs: € 1.095,-). Dit optionele pakket met tal van handige features is alleen verkrijgbaar op de Comfort en maakt de nieuwe Hyundai i10 nog completer.

Op alle fronten geperfectioneerd

Als Stadsauto van het Jaar heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn
wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek.

Nog meer gebruiksgemak

Ook binnenin kreeg de nieuwe Hyundai i10 vlotte looks. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor nog meer gebruiksgemak is aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd.

Toonaangevend in zijn klasse

De Hyundai i10 is een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto’s. Wat betreft ruimte, comfort, rijkwaliteit en betrouwbaarheid is de Hyundai i10 toonaangevend. Behalve met zijn scherpe prijzen valt de nieuwe Hyundai i10 op door heel veel technologische vernieuwingen.

Nieuwe app Hyundai Bluelink

Neem bijvoorbeeld het gloednieuwe Hyundai Bluelink. Hiermee kun je via een smartphone-app diverse functies van de nieuwe Hyundai i10 op afstand bedienen, zoals het regelen van de airco, het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het eenvoudig lokaliseren van jouw auto.

Benieuwd naar de stoerste Hyundai i10 ooit?

Kijk dan maar eens goed naar deze foto’s, want zo gaat hij eruitzien! Van de spiksplinternieuwe Hyundai i10 die begin 2020 in de showroom verschijnt komt namelijk ook een supersportieve N Line-uitvoering. En dat betekent onder andere grote 16-inch lichtmetalen velgen, een skidplate, een diffuser en tal van verwijzingen naar het interieur van een raceauto.

De i10 N Line is de vierde Hyundai die we een supersportief kostuum aanmeten. Eerder al hesen we de Hyundai i30 5-deurs, de Hyundai i30 Fastback en de Hyundai Tucson in een speciale, vlotte outfit. Deze bijzondere Hyundai’s zijn geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheiden zich door hun extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief.

Back To Top