skip to Main Content

De Hyundai KONA nu ook met een hybride aandrijflijn

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn verbeterde connectiviteit.

De Hyundai Kona is rijklaar leverbaar vanaf €27.995,-

Private Lease vanaf €399,-

We hebben hem nog mooier gemaakt;

Het jongste lid van de KONA-familie gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine.
Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag moet aanpassen. De Hyundai KONA Hybrid is voorzien van zowel een zuinige benzinemotor als een krachtige elektromotor. Die werken samen voor een laag verbruik en minder emissies.

Opvallend design

Zijn bekroonde exterieurontwerp oogt zelfverzekerd en uniek. De KONA Hybrid combineert elegante lijnen met aantrekkelijke stylingelementen en is daardoor vanuit elke hoek expressief.

Wat is een hybride auto?

De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Technologie

De Hyundai KONA Hybrid biedt je de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie dat je leven gemakkelijker maakt. – zoals een head-up display, Bluelink-connectiviteitsdiensten en een hoog geplaatste, ‘zwevende’ touchscreen voor optimale leesbaarheid en toegankelijkheid.

Bluelink-connectiviteitsdiensten

Bluelink brengt naadloze connectiviteit rechtstreeks in de KONA Hybrid met online spraakherkenning en een breed scala aan functies. Zo wordt elke rit nog comfortabeler en aangenamer. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – is inbegrepen. Daarmee heb je direct toegang tot real-time informatie over verkeer, weer, locaties van tankstations en prijzen, parkeerplaatsen en tarieven, Hyundai-dealers, POI en snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan).

Nieuw 7-inch touchscreen

Naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die je leven gemakkelijker maken. Zoals het 7-inch touchscreen dat alles eenvoudig toegankelijk maakt met Apple CarPlay™ en Android Auto™, zodat je je smartphone kunt verbinden en je muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kunt bedienen.

Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

Nieuw digitaal cluster met LCD-display

Op het (optionele) 4,2-inch LCD-display is alle belangrijke informatie, waaronder de energiestroom van het hybridesysteem en de status van de batterij, haarscherp af te lezen. Evenals de status van de actieve veiligheidsvoorzieningen, het brandstofverbruik, de resterende actieradius, de navigatie-instructies en de buitentemperatuur.

Head-up display (HUD)

Met zijn heldere weergave loodst het head-up display je veilig door het verkeer. Hij toont direct in je blikveld informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen van de assistentie- en veiligheidssystemen.

Verfijnd interieur

De KONA Hybrid onthaalt je met uitzonderlijk comfort, hoogwaardige materialen en een aangename sfeer.
Het exclusieve kleurenthema White behoort tot de standaarduitrusting. Stijlvolle witte accenten, zoals de omlijsting van de luchtroosters en de versnellingshendel, contrasteren fraai met de glanzend zwarte accenten op de portiergrepen, de spaken van het stuurwiel en de luchtroosters.
De stoelbekleding is afgewerkt met contrasterend wit stiksel voor nog meer stijl.
Back To Top