skip to Main Content

DE STATIONWAGON OPNIEUW GEDEFINIEERD

De nieuwe generatie van de Hyundai i30 Wagon is opnieuw ontworpen. Met zijn prachtige vormgeving zorgt hij voor opschudding in zijn segment.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 24.095,-.

Private Lease vanaf € 356,-.

Full LED-koplampen

De opvallende LED-koplampen benadrukken de breedte van de auto en zorgen voor een technisch hoogwaardige uitstraling.

LED-achterlichtunits

Zien en gezien worden. De kenmerkende horizontale lijnen van de achterlichtunits geven de Hyundai i30 Wagon een krachtige, stabiele uitstraling.

Cascade-grille

Een opvallend front. De nieuwe generatie Hyundai i30 Wagon is voorzien van Hyundai’s nieuwe Cascade-grille. Het design is geïnspireerd op gesmolten staal dat naar beneden stroomt.

Zwevende 8-inchdisplay

De perfect onder handbereik van de bestuurder geplaatste high definition touchscreen lijkt te zweven boven het dashboard. Het innovatieve design geeft de multimedia-informatie optimaal weer in het blikveld van de bestuurder. Geniet van snelle toegang tot het infotainment- en navigatiesysteem, LIVE Services, Apple CarPlay en Android Auto (binnenkort leverbaar).

Dual Clutch Transmission (DCT)

De nieuwe zeventrapsautomaat DCT biedt extra dynamiek en efficiency. Schakelen verloopt enorm snel, soepel en prettig. Er zijn twee programma’s: Normal en Sport.

Automatische airconditioning

Met de automatische dual-zone airconditioning kunt de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier apart instellen. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest.

De beschikbare motoren voor de Hyundai i30 Wagon zijn:

  • 1.0 T-GDi met 88 kW (120 pk) en 170 Nm koppel tussen 1.500 en 4.000 t.p.m. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.
  • 1.4 T-GDi met 103 kW (140 pk) en 242 Nm koppel bij 3.700 t.p.m. Deze motor is leverbaar in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of de zeventraps DCT-transmissie.
  • 1.6 CRD-i met 81 kW (110 pk) vermogen en is naar keuze leverbaar in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of de zeventraps DCT-transmissie.
Back To Top