skip to Main Content

Hoofden zullen draaien als je langsrijdt. Elke kilometer een grote grijns op je gezicht. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag. De Hyundai i30 N is een bochtenkoning dankzij het N Corner Carving Differential.

Rijklaar leverbaar vanaf € 52.595,-

Gemaakt om te presteren.

Hoofden zullen draaien als je langsrijdt. En niet alleen vanwege het geluid. Het uitgesproken agressieve uiterlijk laat weinig aan de verbeelding over en laat zien dat de Hyundai i30 N heel wat in zijn mars heeft!

Pure power.

De agressieve voorbumpers met grote luchtinlaten en de kenmerkende Cascade-grille stralen pure power uit. Verder versterkt door de exclusieve 19-inch wielen met de daarachter zichtbare rode N-remklauwen.

Elegant sportief

De aerodynamische dakspoiler met driehoekig derde remlicht, de agressieve achterbumper en de dubbele uitlaatpijpen maken een onmiskenbaar sportief statement.

Prestatiegerichte cockpit.

De cockpit van de Hyundai i30 N is gericht op het leveren van prestaties en tegelijkertijd op comfort. Het is dé plek waar de auto de connectie maakt met de bestuurder. De sportstoelen zijn comfortabel en houden je goed op je plaats bij sportief rijden.

De Hyundai i30 is er ook als Fastback en is klaargestoomd op de Nürburgring, met 275 pk in de aanbieding en gemaakt voor scherp bochtenwerk.

De nieuwe Hyundai i30 N Fastback verlangt net als jij naar vlijmscherpe bochten. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag in stijl.

De Hyundai i30 N Fastback is al rijklaar leverbaar vanaf € 53.595,-.

Back To Top