skip to Main Content

De  geheel nieuwe Hyundai i30 – 5 deurs

STAP OVER IN DE NIEUWE AUTO VOOR IEDEREEN

  • Kenmerkend en tijdloos design
  • Verbeterde actieve veiligheid
  • Geavanceerde connectiviteit

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 22.595,-

Private Lease vanaf € 338,-.

STAP OVER EN KIES VOOR STIJL

Het tijdloze design van de nieuwe Hyundai i30 wordt versterkt door de zorg en liefde die Hyundai onmiskenbaar in zelfs het kleinste detail heeft gestoken.

STAP OVER EN KIES VOOR COMFORT

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

STAP OVER EN KIES VOOR COMFORT

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

STAP OVER MET VERTROUWEN

Met zijn uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen – die allemaal standaard zijn – biedt de geheel nieuwe Hyundai i30 zijn inzittenden vertrouwen en gemoedsrust.

STAP OVER EN KIES VOOR RIJPLEZIER

De geheel nieuwe Hyundai i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof.

Blind Spot Detection (BSD)

Optische en geluidssignalen waarschuwen de bestuurder voor de aanwezigheid van voertuigen in de dode hoek van de auto. (Onderdeel van het Technology Pack)

Driver Attention Alert (DAA)

DAA signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder doordat het continu de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd monitort en analyseert. Zodra dat nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met optische en geluidssignalen. De gevoeligheid van het systeem is aan te passen aan de voorkeur van de berijder.

Forward Collision Warning System (FCWS) &
Autonomous Emergency Braking (AEB)

FCWS signaleert via de frontcamera eventuele obstakels en waarschuwt de bestuurder voor het risico van een aanrijding. AEB remt in een noodgeval de auto af om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken. Optioneel is FCWS uit te breiden met een radarsysteem aan de voorzijde, die ook voetgangers kan signaleren.


1.0 T-GDi Benzinemotor

De 1.0 T-GDI is een gedownsizede turbobenzinemotor met 120 pk en een koppel van 171,1 Nm bij 1.500-4.000 t.p.m. Hij is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

1.4 T-GDi Benzinemotor

De 1.4 T-GDI-benzinemotor zorgt met zijn vermogen van 103 kW (140 pk) en 242 Nm koppel bij 3.700 t.p.m. voor dynamiek en snelle reacties op het gaspedaal. Deze motor is leverbaar in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of de zeventraps DCT-transmissie.

Back To Top