skip to Main Content

Niet groot, maar groots!

Opvallend, sportief en zelfverzekerd. Net als jij!

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 11.895,00

Brutaal, expressief ontwerp.

Het opvallend moderne design van de Hyundai i10 wordt geaccentueerd door de vorm van de Cascade-grille en de prominente  ronde LED-dagrijverlichting (DRL)

Spectaculair ruim

De combinatie van de grootste interieurruimte in zijn klasse en de fraaie zwarte interieurbekleding geven de Hyundai i10 een indrukwekkende voorsprong.

VEILIGHEID
Iedere nieuwe Hyundai i10 is voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto’s uit een hoger segment. Zoals ESP, ABS, 6 airbags, vehicle stability management en bandenspanningscontrolesysteem

Bagageruimte

Meer dan genoeg ruimte om te vervoeren wat je maar wilt. De Hyundai i10 heeft niet alleen het ruimste interieur van zijn segment,
maar ook een van de grootste bagageruimtes. Die meet minimaal 252 liter en met de achterbank neergeklapt maar liefst 1.046 liter.

Cruise control met snelheidsbegrenzer

Handige knoppen op het stuurwiel maken de bediening van de cruise control eenvoudig en veilig. Met de snelheidsbegrenzer is de maximumsnelheid in te stellen (afhankelijk van gekozen uitvoering).

Back To Top