skip to Main Content

De nieuwe Hyundai Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson maakt indruk met zijn gedurfde looks, geavanceerde technologieën en uitstekende rijeigenschappen. Een echte gamechanger.

Rijklaar leverbaar vanaf € 33.995,-

Private Lease vanaf €505,-

Een gedurfd statement door design en technologie
De in Europa ontwikkelde en geproduceerde nieuwe Hyundai Tucson heeft een compleet nieuw onderstel met allerlei geavanceerde technologieën.

U kunt kiezen uit twee diesel- en twee benzinemotoren, plus het comfort van een soepele zeventraps transmissie met dubbele koppeling of een 8-traps automaat. Hiermee heeft de Hyundai Tucson het breedste motorengamma in zijn klasse; variërend van 97 kW (132 pk) tot 136 kW (186 pk).

ls eerste Hyundai is de Tucson ook leverbaar met een 48V mild-hybrideaandrijflijn. In combinatie met de 2.0-liter dieselmotor biedt een elektrisch systeem ondersteuning bij de acceleratie door tot wel 12 kW aan extra vermogen te leveren. Daardoor worden het verbruik en de CO2-uitstoot beperkt. Het lithium-ion-polymeerbatterijpakket heeft een capaciteit van 0,44kWh en wordt opgeladen via regeneratief remmen (waarbij de elektromotor wordt ingezet om de auto te vertragen). Er is keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak en Hyundai’s nieuwe 8-trapsautomaat.

8-inch navigatiescherm

Het 8-inch navigatiescherm in het dashboard van de Hyundai Tucson ‘zweeft’ boven het dashboard. Een perfecte positie voor eenvoudig gebruik van de touchscreen. En de multimedia-informatie bevindt zich daardoor ook in het directe blikveld van de bestuurder, voor eenvoudig aflezen. Er is snel toegang tot het infotainment- en navigatiesysteem, LIVE Services, Apple CarPlayTM en Android AutoTM-voorbereiding.

Surround View Monitor (SVM)

Gemak dient de mens. De SVM in de Hyundai Tucson maakt manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen makkelijker en veiliger. Via strategisch geplaatste camera’s op de auto toont SVM een 360°-beeld van de directe omgeving rond de Tucson op het beeldscherm, zodat je precies kunt zien wat je doet.

Slimme achterklep

Gemakkelijk inladen: de achterklep opent automatisch als je meer dan drie seconden bij de achterzijde van de Tucson staat met de smartkey op zak. Het inladen van zware en grote voorwerpen is dus veel gemakkelijker; je hoeft immers niet meer de sleutel uit je zak of tas te halen

Gedurfde stijl. Helder en communicatief.

In de nieuwe Hyundai Tucson betreedt u een wereld van ruimte en comfort, uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Waar u ook naartoe gaat, op de bestuurdersstoel heeft u een gevoel van ontspanning en controle. De instrumenten en bediening zijn zo geplaatst dat u zich tijdens het rijden kunt blijven concentreren op de weg.

Hoge kwaliteit en intuïtieve technologie.
Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Hyundai Tucson een van de meest compleet uitgeruste voertuigen in zijn segment.

De crossover is bijvoorbeeld te voorzien van Autonomous Emergency Braking (AEB), Lane Keeping Assist System (LKAS), Rear Traffic Cross Alert (RTCA) en Blind Spot Detection (BSD).

Blind Spot Detection houdt het verkeer rondom de auto in de gaten, terwijl de Speed Limit Information Function de snelheidsborden langs en boven de weg herkent en de beperkingen weergeeft op het instrumentenpaneel.

Premium geluidsinstallatie

De premium geluidsinstallatie van KRELL levert geweldige geluidsprestaties. Tien high-end speakers en een externe versterker laten alle inzittenden in de Hyundai Tucson genieten van een bijzondere geluidservaring.

Verfijnd interieur

Neem plaats en ontspan. De Hyundai Tucson is ook achterin voorzien van stoelen met een verstelbare rugleuning. Het interieur biedt ruim voldoende zitplaats voor vijf volwassenen. Ervaar het uitzonderlijke niveau van comfort, de hoogwaardige materialen en de zachte oppervlakken overal in het interieur, die zacht en verfijnd aanvoelen.

Flexibele laadruimte

De Hyundai Tucson biedt een bagageruimte van maar liefst 513 liter. En de indeling van de bagageruimte is eenvoudig aan te passen. In slechts enkele seconden klap je de achterbank in ongelijke delen (60:40) neer. Met de achterbank geheel neergeklapt, meet de bagageruimte maar liefst 1.503 liter.

Bi-LED-koplampen

De Hyundai Tucson is voorzien van Bi-LED-koplampen voor optimaal zicht en optimale zichtbaarheid. Het licht van de koplampen is helderder dan dat van conventionele koplampen en dat zorgt voor meer contrast. Daardoor zijn objecten ’s nachts beter te onderscheiden. Je raakt daardoor minder snel vermoeid en andere weggebruikers worden minder snel verblind.

Verwarmbare, geventileerde stoelen

In de winter warm en in de zomer koel en comfortabel zitten. Op de voorstoelen is de verwarming in drie standen in te stellen, op de achterbank zijn er twee standen. De in de zitting en rugleuning geïntegreerde ventilatoren zorgen voor verkoeling.

Elektrisch verstelbare stoelen

De voorstoelen zijn leverbaar met elektrische verstelling. De bestuurdersstoel is op tien manieren elektrisch te verstellen – waaronder tweevoudige lendensteunverstelling – en die van de voorpassagier op acht manieren.

Back To Top