skip to Main Content

Durf anders te zijn.

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid.

Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

De Hyundai Kona is rijklaar leverbaar vanaf €22.495,-

Private Lease vanaf € 354,-

Head-up display (HUD)

Onze nieuwe head-up display biedt de beste afleesbaarheid in deze klasse. Hij verhoogt bovendien de verkeersveiligheid doordat hij belangrijke informatie, zoals de maximumsnelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen, precies in jouw blikveld projecteert.

8-inch touchscreen

De touchscreen integreert 3D-navigatie, media en connectiviteitsdiensten. Hyundai biedt kosteloos een zevenjarig abonnement op LIVE Services, met realtime verkeersinformatie, weersverwachting, snelheidscontroles* en interessante informatie over de omgeving.

* De waarschuwing voor flitscamera’s bij snelheidscontroles is niet in alle landen leverbaar.

Draadloos opladen

In de middenconsole bevindt zich een draadloos laadplatform (Qi-standaard) waarmee je gemakkelijk een compatibele Qi-enabled smartphone kan opladen zonder kabeltje.

Digitaal informatiecluster

Optimaal geplaatst en eenvoudig af te lezen: het 4,2-inch grote LCD-scherm toont belangrijke informatie, zoals de status van de actieve veiligheidssystemen, de resterende actieradius en het brandstofverbruik, navigatie-instructies, de buitentemperatuur etcetera.

Familiegezicht van Hyundai

De Hyundai KONA is direct herkenbaar als Hyundai. Zo bepaalt de Cascade-grille ook op deze SUV het nieuwe familiegezicht van Hyundai. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front van de Hyundai KONA zeer krachtig oogt. De zilverkleurige accenten – gebruikt rond de mistlampen, de luchtinlaten en de skidplate achter – benadrukken het stoere karakter van de KONA.

Jouw stijl.

De Hyundai KONA is ontworpen om gezien te worden – zelfverzekerd en uniek – en om je hartslag op te jagen. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en unieke details die het krachtige SUV-DNA van Hyundai accentueren.

Jouw kracht.

Zoals jij wenst: kracht, plezier, efficiency … De Hyundai KONA biedt je de keuze uit twee krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotoren. De gedownsizede turbobenzinemotor 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen met voorwielaandrijving leverbaar. De andere benzinemotor is de nieuw ontwikkelde 1.6 GDI met Hybride Techniek, gekoppeld aan een zestraps 6DCT-automaat met dubbele koppeling. Deze transmissie combineert het rijplezier van een handgeschakelde transmissie met het gemak van een automatische transmissie. Klik hier voor meer informatie omtrent de Hyundai Kona Hybride.

Voor efficiënte mobiliteit kun je kiezen voor de 1.0 T-GDi driecilinder turbobenzinemotor met 88kW (120 pk) vermogen en 172 Nm koppel. Profiteer van het lage brandstofverbruik dankzij het elektronisch gestuurde overdrukventiel. Dat beperkt de pompverliezen, terwijl het de reactie op het gaspedaal én het koppel bij lage poerentallen verbeterd. De GDI-injector, die werkt bij een bovengemiddeld hogedruk van 200 bar, zorgt voor een schone verbranding en verlaagt het brandstofverbruik en de emissies. De motor drijft de voorwielen aan via een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Jouw keuze.

Ook de aandacht voor detail maakt de Hyundai KONA zo speciaal. Ontdek het uitzonderlijke comfort en de hoogwaardige materialen die je een aangenaam, verfijnd gevoel geven. De keuze uit vier kleurthema’s biedt jou de mogelijkheid het interieur helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Geen saaie dashboards meer!

Hyundai Smart Sense

Rijd veiliger en comfortabeler. De Hyundai KONA is voorzien van Hyundai Smart Sense-assistentiesystemen en staat daarmee in de top van zijn segment. Van automatisch remmen of snelheid minderen tot aan het signaleren van voertuigen in de dode hoek – Smart Sense waarschuwt voor alle mogelijke gevaren rondom de auto.

Rear-Cross Traffic Collision Warning (RCCW)
Bij het achteruit uitparkeren van een smalle parkeerplaats beperkt Rear-Cross Traffic Collision Warning het risico van een aanrijding. Met behulp van twee radarsensoren aan de achterzijde waarschuwt het systeem je als er kruisend verkeer nadert.

Lane Keeping Assist System(LKAS)
LKAS is standaard en maakt eveneens gebruik van de camera op de voorzijde van de auto om de wegmarkering te monitoren. Als je onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten, dan waarschuwt LKAS je en stuurt de auto terug in zijn rijstrook.

Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist 
Dit systeem maakt gebruik van twee radarsensoren onder in achterbumper. Het waarschuwt je met een optisch signaal als een medeweggebruiker zich in de dode hoek van de KONA bevindt. Schakel je in een dergelijke situatie de richtingaanwijzer in, dan laat het Lane Change Assist-systeem een geluidssignaal als waarschuwing horen.

Full LED Lighting Technology 
High Beam Assist signaleert ’s nachts tegemoetkomend verkeer en voorliggers op dezelfde rijbaan. Zo nodig schakelt het over van grootlicht naar dimlicht. De Static Bending Light verlicht de binnenzijde van de bocht als je instuurt. Het verbetert het zicht in de nacht.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) met voetgangersdetectie
Het FCA-systeem omvat een aan de voorzijde van de auto gemonteerde camera en een radarsensor, om het verkeer voor de auto in de gaten te houden. Als het systeem het risico op een aanrijding detecteert, met een voertuig of een voetganger, dan waarschuwt het je en vermindert zo nodig de snelheid van de auto of brengt hem zelfs volledig tot stilstand.

Driver Attention Warning (DAW) 
Deze standaardvoorziening verhoogt eveneens de veiligheid én het gebruiksgemak tot een ongekend niveau. DAW analyseert en monitort voortdurend jouw rijgedrag. Zodra het vermoeidheid of afleiding bij je opmerkt, trekt het systeem je aandacht met een geluidssignaal en een waarschuwing in het dashboard, waarmee het je een pauze adviseert.

Back To Top