skip to Main Content

Eén toekomstvisie.
Drie aandrijflijnen voor energie-efficiënt rijden.

De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Van zijn geavanceerde aandrijflijnen – volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride – en zijn opvallende, unieke design tot zijn praktische gebruiksmogelijkheden, vooruitstrevende technologieën en hoogwaardige afwerking. De IONIQ is niet zomaar een auto: hij belichaamt de toekomst van automobiliteit en maakt de hele beleving van autorijden bijzonder energie-efficiënt en plezierig. De toekomst is elektrisch.

Welke IONIQ past het best bij jou?

Elke IONIQ heeft een schitterende vormgeving en biedt maximaal comfort. De 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een soepel rijgedrag en alerte reacties op het gaspedaal. Maar elke versie van de IONIQ heeft zo zijn eigen voordelen, om aan jouw specifieke wensen en rijstijl te voldoen.

Hyundai Ioniq Hybrid

Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

Hyundai Ioniq Electric

In  het kort:

 • Geniet van het beste van 2 werelden
 • Laag brandstofverbruik dankzij intelligente aandrijflijn
 • Over korte afstanden emissievrij rijden in elektrische modus

De vernieuwde Hyundai Ioniq Hybrid is rijklaar leverbaar.

Vanaf € 27.995,00

Private Lease vanaf €417,-

In het kort:

 • Dagelijks gebruiksgemak en veelzijdigheid
 • Volledig elektrisch als u dat wilt, tot wel 66 km ver (volgens WLTP)
 • Benzine wanneer dat nodig is. Lage CO2-emissie: 26 g/km (volgens WLTP)
 • Schakel de hybridemodus in met een druk op de knop

De vernieuwde Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is rijklaar leverbaar:

Vanaf €32.695,-
Private Lease vanaf € 438,-

In het kort:

 • Volledig emissievrij rijden
 • Gecombineerde actieradius tot wel 311 km (volgens WLTP)
 • Met snellader (100 kW) in 54 min. op 80 % van batterijcapaciteit
 • 8% bijtelling voor de zakelijke rijder

De vernieuwde Hyundai IONIQ Electric is rijklaar leverbaar:

Vanaf €36.995,-
Private Lease vanaf €593,-

Hyundai BlueLink

Alle Ioniq modellen zijn vanaf de Comfort, met 10,25 Inch AVN, voorzien van Hyundai Bluelink en daarmee het eerste Hyundai model in Nederland dat voorzien is van deze connectiviteit mede in combinatie met een smartphone applicatie.

Klik hier voor meer informatie over Hyundai blueLink

Een echte blikvanger

De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld die keuze biedt uit drie verschillende elektrische aandrijflijnen: elektrisch, plug-in hybride en hybride. Ook qua uiterlijk is het een echte blikvanger, zowel vanbuiten als vanbinnen.

1,6-liter Kappa GDi-benzinemotor

De 1,6-liter Kappa GDi-benzinemotor is specifiek ontworpen voor de hybride-aandrijving en goed voor een maximumvermogen van 77,2 kW (105 pk). De elektromotor is goed voor 31,9 kW (43,5 pk). Samen met de elektromotor bedraagt het systeemvermogen 103,6 kW (141 pk). In de elektrische modus bedraagt de topsnelheid van de Hyundai 120 km/u.

De volledig elektrische versie Hyundai IONIQ Electric beschikt over een 38,3 kWh lithium-ion-polymeer batterij waarmee het model 311 km kan rijden. De 100 kW (136 pk) sterke elektromotor levert vanaf stilstand direct de maximale trekkracht van 295 Nm. Dankzij een eentraps transmissie accelereert de Hyundai IONIQ Electric naar een topsnelheid van 165 km/u.

IONIQ Hybrid

In de Hyundai IONIQ Hybrid bedraagt het systeemvermogen van de benzine- elektromotor 103.6 kW (141 pk) en 265 Nm trekkracht. De elektromotor is goed voor 31,9 kW (43,5 pk), waarbij het maximale koppel van 170 Nm direct vanuit stilstand beschikbaar is. De topsnelheid bedraagt 185 km/u en de gecombineerde CO2-emissie komt uit op slechts 84 g/km.

IONIQ Plug-in Hybrid

De Hyundai IONIQ Plug-in kan dankzij een 8,9 kWh lithium-ion-polymeer batterij ongeveer 60 km elektrisch rijden. De elektromotor levert 45 kW (61 pk). De output van de elektromotor en 1,6-liter Kappa GDi-benzinemotor bedraagt 103,6 kW (141 pk). Hyundai doelt op een CO2-emissie van slechts 29 g/km.

De kracht van details

Iedere Hyundai IONIQ heeft unieke eigenschappen. De Hyundai IONIQ Hybrid en de Hyundai IONIQ Plug-in zijn voorzien van subtiele blauwe accenten aan de binnen- en buitenkant. Het elektrische karakter van de Hyundai IONIQ Electric wordt benadrukt door exclusieve koperkleurige accenten, geïnspireerd op de kleur van koperdraad, dat wereldwijd als drager voor elektriciteit wordt gebruikt. De Hyundai IONIQ Hybrid heeft Bi-xenon koplampen en C-vormige LED-verlichting. De IONIQ Plug-in en IONIQ Electric hebben dezelfde lichtkenmerken, alleen maken de Bi-xenon koplampen plaats voor LED-verlichting.

GROEN HOOGSTANDJE

Met de IONIQ levert Hyundai niet alleen een technisch hoogstandje.
Doordat bij de productie ook diverse recyclebare materialen zijn gebruikt – het dak is gemaakt van bestanddelen uit suikerriet en diverse andere componenten in het interieur zijn vervaardigd van recyclebaar plastic – zet Hyundai een nieuwe benchmark.

Hyundai IONIQ Commercial

Back To Top