skip to Main Content

Een krachtig, strak en elegant statement

Iedereen kijkt om – de geheel nieuwe Hyundai i30 Fastback is de nieuwe eyecatcher in de steeds groter wordende i30-familie.

Met een strakke, aflopende daklijn en een lager en pittiger voorkomen – Hyundai is het eerste volumemerk met een iconische fastback in dit segment.

Bekijk hem eens van opzij en zie de oogstrelende aflopende daklijn. Dit zijn de perfecte contouren van een gelikte vijfdeurs coupé met strakke, vloeiende lijnen die doorlopen tot aan de achterbumper. Stoere 17- of 18-inchwielen, exclusief ontworpen voor de Hyundai i30 Fastback, onderstrepen het krachtige, elegant sportieve karakter.

De Hyundai i30 Fastback is al leverbaar vanaf € 29.995,- rijklaar.

Private Lease vanaf € 420,-.

Aan de voorzijde springt een unieke versie van onze Cascade-grille in het oog, samen met de treffende lijnen.

De kenmerkende signatuur van de LED-dagrijverlichting in de full LED-koplampen sluit aan op de gestroomlijnde bumper, waardoor het front harmonieus en esthetisch fraai overkomt.

Je kunt je ogen haast niet afhouden van de schuin geplaatste achterruit en de sportieve fastback-contouren. Dit is tijdloze schoonheid. Een ontwerp dat is geïnspireerd door de vorm van een waterdruppel. De C-stijl en de achterruit hebben zachte, elegante lijnen die tevens de wigvorm van de auto accentueren. Het charismatische silhouet van de Hyundai i30 Fastback krijgt een pakkend slotakkoord dankzij een grote afgeronde achterspoiler met een vlak, centraal gedeelte. De lichtsignatuur van de achterlichten sluit er naadloos op aan, zodat de spoiler nog breder lijkt. Expressieve designdetails zoals bij de unieke achterlichten en de bumper scheppen een beeld van geavanceerde elegantie. In een oogopslag begrijp je waarom de fastbackvorm zo’n designklassieker is geworden.

Bovenal is de unieke bodystijl van de nieuwe Hyundai i30 Fastback vooral sportiever en scherper van dan die van de 5-deursversie; een body met een 15 procent stijvere wielophanging ter versterking van de rijdynamiek, met een verlaagd onderstel voor een krachtiger look en een nog strakkere wegligging. De Fastback is 11,5 cm langer is dan de hatchback.

Back To Top