skip to Main Content
De Nieuwe Hyundai Tucson, Nu Bij Ons Binnen!

Wereldprimeur: De nieuwe Hyundai Tucson nu al bij ons te zien!

Eerlijk is eerlijk: Zelf hadden we ook pas gerekend op de lancering rond 20 augustus, maar de nieuwe Hyundai Tucson staat gewoon nu al in onze showroom! Een onverwachte wereldprimeur en dat bij u om de hoek! Op 1 augustus is de nieuwe Hyundai Tucson hoogstpersoonlijk door het management team van Hyundai Nederland bij ons afgeleverd.

Als het gaat om geavanceerde technologieën, slimme functies, gedurfd design en sportief exterieur dan neemt Hyundai met deze nieuwe Hyundai Tucson absoluut het voortouw.

Een reden te meer om u uit te nodigen voor een bezoek aan onze showroom en u kunt nu al een proefrit maken. Bel of stuur ons een email en wij maken meteen een afspraak. Maar u kunt natuurlijk ook zomaar langskomen om de Hyundai Tucson te bewonderen.

Cijfers

De nieuwe Hyundai Tucson is groter, breder én ruimer dan zijn voorganger. Maar -opvallend- niet duurder. Hij kent een instapprijs van € 25.995. De nieuwe Hyundai Tucson is standaard voorzien van vele extra’s als: actieve motorklep met veiligheidssysteem voor voetgangers, lichtsensor, Bluetooth-carkit en DAB+ radio.

En u kunt hem al bekijken, graag tot ziens in onze showroom!

Back To Top