skip to Main Content
De Eerste Designschetsen Van Hyundai’s  Geheel Nieuwe Compacte Crossover, De Tucson

De eerste designschetsen van Hyundai’s geheel nieuwe compacte crossover, de Tucson,voordat hij zijn wereldpremière beleeft op de Autosalon van Genève op 3 maart 2015.

De krachtige, sportieve uitstraling van de crossover wordt versterkt door zijn verticale stijl en de vloeiend verlopende taillelijn.
Hyundai’s kenmerkende, verchroomde hexagonale grille is verbonden met de koplampunits en zorgt voor een spraakmakende uitstraling.

Peter Schreyer, President en Chief Design Officer van de Hyundai Motor Group, zegt:
“ De Hyundai Tucson heeft een trots, stoer en atletisch voorkomen en straalt zelfvertrouwen uit. Het ontwerp is spraakmakend en karakteristiek. De proporties zijn stoutmoedig. Het lijnenspel krachtig. De sterke en sportieve looks van de nieuwe Hyundai Tucson worden versterkt door zijn silhouet in combinatie met de gladde karakterlijn. De koplamp units en de met chroom omlijste zeshoekige grille geven de auto een expressief en sterk voorkomen. ”

Klik op de onderstaande link om de video te bekijken. Zie de eerste schetsen van de geheel nieuwe Hyundai Tucson en de toelichting op het design door Peter Schreyer.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_NlUCTKRVC0

Back To Top