skip to Main Content
Autobedrijf Deinum Ontvangt Internationale Award Hyundai!

Autobedrijf Deinum ontvangt internationale award Hyundai!

Hyundai-dealerbedrijf Autobedrijf Deinum uit Venlo is onderscheiden met de Hyundai Challenger Dealer Award 2014. Voor deze award komen Hyundai-dealerbedrijven in aanmerking die voldoen aan de hoge Hyundai-standaarden en die uitstekende prestaties leveren.

Hyundai beschikt over een uitstekend dealernetwerk. De topdealers worden niet alleen gewaardeerd door de Nederlandse Hyundai-importeur, maar ook internationaal door Hyundai Motor Corporation. Om de kwaliteit van uitstekend presterende Hyundai-dealers te benadrukken, heeft Hyundai de Challenger Dealer Award in het leven geroepen.

 
Uitstekende prestaties op gebied klanttevredenheid.
De Hyundai Challenger Dealer heeft uitstekend gepresteerd op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit in dienstverlening. Ook de investering in de Hyundai-producten, de uitstraling van het bedrijf, de kennis & opleiding en samenwerking zijn belangrijke facetten die meetellen in de uiteindelijke beoordeling. Voor de Challenger Dealers staat snelle ontwikkeling van de klantrelatie centraal. Deze selecte dealerbedrijven groeien uit tot de beste Hyundai-dealerbedrijven van de wereld.

 
Wim Deinum, directeur van Autobedrijf Deinum, kreeg de Challenger Dealer Award uitgereikt door Roger Bekkenk, Manager Dealer Development van de Nederlandse Hyundai-importeur. ‘Deze Challenger Dealer Award toont niet alleen aan dat Hyundai ons waardeert, maar ook dat onze klanten oog hebben voor onze prestaties. Wij hebben tevreden klanten die graag bij ons terugkomen. Wij zullen er alles aan doen om ons hoge niveau vast te houden, zodat we wellicht volgend jaar al kunnen toetreden tot de exclusieve Frontier Dealer Club waartoe de beste Hyundai-dealerbedrijven ter wereld behoren’, aldus Deinum.

 
Investering in kwaliteit en training.
Het is voor Hyundai van groot belang dat alle dealerbedrijven goed kunnen blijven presteren. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan nieuwe producten en ontwikkeling van toekomstige modellen. Daarnaast investeert de fabrikant samen met de importeur jaarlijks in kwaliteit, trainingen en dienstverlening door de Hyundai-dealerbedrijven.
Hyundai, de op drie na grootste autofabrikant ter wereld, heeft er het grootste belang bij dat de dealerbedrijven die het merk vertegenwoordigen aan de hoogste standaards voldoen. Hyundai is er immers niet op uit om de grootste autofabrikant ter wereld te worden, maar wel de meest klantvriendelijke.
Manager Dealer Development Roger Bekkenk van Hyundai-importeur Greenib Car: ‘Om de gunst van de klant te kunnen winnen, moet je als dealer optimaal presteren. De Nederlandse Hyundai-dealers staan internationaal hoog aangeschreven. Autobedrijf Deinum voldoet aan die criteria.’

Back To Top