skip to Main Content
Introductie Nieuwe Suzuki Baleno, 27 & 28 Mei 2016

Autobedrijf Deinum presenteert de nieuwe Suzuki Baleno.

Graag willen wij u als vaste klant als eerste kennis laten maken met de nieuwe Suzuki Baleno.

Baleno Design

Een aerodynamisch design en uitzonderlijk licht gewicht zorgen voor een laag verbruik en lage uitstoot. Dankzij het slimme en functionele ontwerp is de Baleno een van de zuinigste in zijn klasse.

Compact van buiten. Ruim van binnen.

Als je de compacte buitenkant ziet verwacht je niet dat de Baleno zo ruim van binnen is. Dat merk je als je met het hele gezin onderweg bent. Ook de passagiers op de achterbank zitten ruim. De ruime opzet van de zitplaatsen is overigens niet ten koste gegaan van de bagageruimte. Daar kan zelfs 355 liter in. Dat is in deze klasse de grootste bagageruimte die er is. Je kunt dus makkelijk al je weekboodschappen in één keer meenemen.

Veiligheid voorop

De Baleno is uitgerust met 6 SRS airbags voor een optimale bescherming van alle inzittenden. In het nieuwe platform is ook de stijfheid vergroot wat de veiligheid ten goede komt. De Baleno is in de High Executive uitvoering ook uitgerust met andere veiligheidstechnieken. Zoals Radar Brake Support en Adaptive Cruise Control. Dat is iets wat je niet snel vindt in deze klasse. (De Comfort- en Exclusive-uitvoeringen zijn optioneel leverbaar met Radar Brake Support.)

De nieuwe Suzuki Baleno Comfort is standaard voorzien van vele extra’s als: airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling en LED-dagrijverlichting en leverbaar vanaf € 14.999,- of vanaf € 279,- per maand met Suzuki All-Inclusive.

Onze VIP introductie dagen zijn op:

vrijdag 27 mei: 9.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag 28 mei: 9.00 uur tot 17.00 uur

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Kom dus naar onze showroom en ervaar de Baleno zelf met een proefrit.

Back To Top